Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vakantie - Weblog
Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vacation - Weblog
Home » ArchivesArchieven » July 2008 » Day Five Dag Vijf

[Previous entry: "Day Four - Kennedy Space CenterDag Vier - Kennedy Space Center"] [Next entry: "Day Six - Magic Kingdom!Dag Zes - Magic Kingdom!"]

07/25/2008: "Day Five Dag Vijf "


Orlando 2008 pictureTranslation pending...De kreet shoppen tot je er bij neer valt ("Shop till you drop") is vandaag toch wel bijna letterlijk te nemen. Jemig ik heb het idee alsof ik minstens 20 cm afgesleten ben!

We begonnen vanmorgen bij Dunkin Donuts. Cesco en ik waren van mening dat de kids op z'n minst een keer een donut ontbijt gehad moeten hebben! Nu zijn donuts niet helemaal vreemd voor de kinderen, in Nederland eten we die zo nu en dan ook wel eens. Maar een donut van Dunkin Donuts is, vinden wij, toch wel de donuts onder de donuts! We hadden een mooie kortingscoupon, buy 6 and get 6 for free. Mooie deal dus! Ze smaakte weer heerlijk. Lang geleden dat ik dit zo lekker (en vooral vers) gegeten heb!


Na dit zoete ontbijt zijn we nog even de Walmart ingelopen die in hetzelfde blok zat. Ze hadden er leuke Disney spullen, alleen we willen eerst ook in het park kijken wat er te koop is. Omdat na de vakantie de kinderen van slaapkamer gaan wisselen, zijn we ook de bouwmarkt maar even ingelopen, die zat er toch! Samantha wil haar kamertje graag weer in TinkerBell/Fairies stijl hebben en voor haar heb ik al hele leuke dingen gezien! Voor Geordi is het helaas nog wat lastiger. Hij wil iets met Mickey en iets met disco. En voor jongens is het meeste op Disney gebied toch van Cars. Daar heeft Geordi eigenlijk helemaal niets mee.

Orlando 2008 picture Hierna zijn we naar de Florida Mall gereden. Je kunt eigenlijk als je in Orlando ben niet om de Florida Mall heen. Of je moet wel een hele erge hekel aan winkelen hebben!
De kids hadden hun beer meegenomen, omdat hier ook een vestiging van de Build-a-Bear Workshop zit! Maar daar kwamen we later deze ochtend!
Er zit ook een heel erg leuk winkeltje wat Bath & Body Works heet. Het heeft iets weg van de Bodyshop, maar is véél groter. Van deze winkel vind ik de Jasmine/Vanilla serie zó ontzettend lekker. Dus van deze serie heb ik één en ander aangeschaft. Ik had bovendien nog behoorlijke mazzel, als je boven de $30,- besteede, mocht je gratis een au de Toilette uitkiezen. Ik koos voor de Warm Vanilla Sugar. Deze rook echt heel erg lekker en paste ook goed bij de Jasmine/Vanilla serie. Miriam kan weer even vooruit!!

Orlando 2008 picture De kinderen konden bijna niet wachten tot ze naar de Build-a-Bear Workshop toe konden. Hun beren zouden nu naar huis gaan. 5 jaar geleden hebben Cesco en ik deze beren voor de kids gemaakt. En na al die tijd, zijn ze beiden nog net zo gek op hun beer als toen ze deze beren kregen. We konden de beren opnieuw laten vullen, wat eigenlijk ook wel een beetje nodig was. En belangrijker nog voor de kids... een nieuw geluidje in de poot van de beer, want hiervan waren de batterijen echt leeg! Samantha koos voor de magical sound, net als het "oude" geluid. En Geordi maakte van zijn beer een pratende beer want het muziekje van de 'Teddy Bear Picknick was helaas niet meer in het assortiment.
Orlando 2008 picture De beer werd voorzichtig aan de achterkant losgemaakt en de vulling werd uit de beer gehaald. Vooral Samantha moest toch wel even slikken.... Maar als snel kon de beer weer opnieuw gevuld worden. Fluffy, zo heet de beer, voelde weer helemaal als nieuw aan! Hierna was Gruffy, Geordi's beer, aan de beurt. Geordi stond, zoals zo vaak, lekker te stuiteren. Die zag het wel zitten. En ook Gruffy is opnieuw gevuld.
Daarna mochten de beren nog even onder de 'berendouche' om ze lekker fluffig te maken. En ze mochten, omdat het vakantie was, alletwee nieuwe kleertjes uitzoeken voor hun beer. Samantha koos voor een Chearleeders setje en Geordi voor een piratensetje. Bij de kassa kregen ze alletwee een nieuwe doos voor hun beer. En.... Er mocht een nieuw geboorte certificaat gemaakt worden zodat hun beer ook online kon! Dus nu kunnen de beren ook virtueel avonturen gaan beleven!

Orlando 2008 picture Na het 'Build-a-Bear' avontuur zijn we eerst maar even naar de auto gelopen om wat bagage in de achterbak te zetten. En daarna zijn we op de foodcourt wat gaan eten. Het makkelijke van een foodcourt is wel dat je allemaal eet waar je zin in hebt. Voor mij werd het Taco Bell!
Na het eten weer snel verder gaan shoppen. Bij het camera center een UV filter voor onze camera gekocht.
Mijn horloge deed steeds raar, hij begon steeds vaker achter in tijd te lopen. Aannemelijk was dat de batterij op begon te raken. Dus bij een horloge kraampje een nieuwe batterij in laten zetten. Tenminste dat was de bedoeling... Maar er bleek iets anders aan de hand te zijn geweest, er was iets losgeschoten van binnen en dat had de man gerepareerd, kosten.. gratis!
Orlando 2008 picture In de mall zit ook een enorme M&M winkel. Je kunt er M&M's kopen in allerlei kleuren en dat giet je in zakjes. Naast dit assortiment chocolade snoepjes was er ook allerlei andere dingen te koop zoals: kleding, tassen, speelgoed, enz.
Was echt harstikke leuk, alleen de prijzen waren (ondanks de gunstige dollarkoers) wel erg over de top!
Dus weer verder shopshopshop till you dropdropdrop!
Bij JC Penney's heb ik 3 helemooie bh's gekocht. Was al een tijdje op zoek. Alleen in Nederland heb je niet zoveel keuze meer als je enigszins aan de maat bent. Dan ben je al snel overgeleverd aan het rekje 'standaard en lelijk'! En hier had ik een zéér breed assortiment om uit te kiezen.
En zo preuts als de Amerikanen zijn.... Er mogen GEEN mannen in de kleedruimtes komen. En dat terwijl ik altijd even Cesco's oordeel vraag. Nee... ik moest dan op het belletje drukken en dan gaf de verkoopster haar oordeel. Oké... maar even niets meer zeggen dus...
En dan sta je in zo'n kleedruimte. Je wordt voor het betreden al opzij gebumpt door een Amerikaan met telefoon aan haar oor gekleeft en vervolgens moet je verplicht, of je nu wil of niet, getuige zijn van haar telefoon gesprek! En daar ben je natuurlijk helemáál niet in geinteresseerd. Ik wil niet weten dat Tom een home cooked diner heeft gemaakt en waar hij het recept vandaan heeft gehaald. Ik hoef ook helemáál niet te weten dat Caroline boxen besteld heeft en dat ze steeds de verkeerde uitgeleverd krijgt! Ik vraag me al die tijd dat ik aan het passen ben maar één ding af... Hoe krijgt dat mens met die telefoon aan haar oor geplakt het in hemelsnaam voor elkaar om tegelijkertijd lingerie te passen!
Maar goed ik heb een paar mooie uitgezocht en afgerekend. Was weer kassa... er werd flink korting gegeven. Lucky me!

Orlando 2008 picture Sears is ook een hele leuke winkel, tenminste dat vind Samantha nu! Voor haar waren we ook op zoek naar schoenen. Ze wilde eigenlijk graag lichtjes schoenen hebben, maar in haar maat zijn die niet of nauwelijks te verkrijgen. En nu... liep ze ineens tegen TinkerBell schoenen aan... met lichtjes. Ze waren nog zeer flink afgeprijsd ook. Hihi ze zaten natuurlijk ongepast al erg lekker wink
Daarnaast voor haar ook hele mooie Skechers gekocht, ook flink afgeprijsd. Hoef niet te zeggen dat Samantha erg blij was nu!

Zo langzamerhand begonnen we toch wel erg moe te worden en zo zoetjes aan zijn we terug gegaan naar de auto.
Orlando 2008 picture Omdat gisteren Applebee's niets werd, zijn we vandaag op zoek gegaan naar een Applebee's.
Er was (helaas alleen plek aan de hoge tafels met stoelen, maar goed dat mocht de pret niet drukken. Natuurlijk eerst een Oreo shake besteld. Maar om eerlijk te zijn... heb ze wel eens lekkerder gehad. Het koekje was wat aan de taaie kant.
We hadden met z'n viertjes nacho's besteld. En terwijl we nog niet eens op de helft waren... kwamen de hoofdgerechten al! Pffff heb hierdoor best veel van mijn eten laten staan. Best zonde! Het eten was, vond ik, niet erg bijzonder. Gisteren bij de Outback hebben we beslist lekkerder gegeten. En de ober die ons moest bedienen vandaag... was ook maar erg matigjes. Maarja je kunt niet alles hebben.

Na het eten zijn we terug gegaan naar het hotel toe. Onnodig om te zeggen dat we MOE waren smile

Morgen checken we hier uit en gaan we onze vakantie voortzetten in Disney's Pop Century Resort! Ik ben erg benieuwd.

Orlando 2008 pictureOrlando 2008 picture
Orlando 2008 pictureOrlando 2008 picture

[Previous entry: "Day Four - Kennedy Space CenterDag Vier - Kennedy Space Center"] [Next entry: "Day Six - Magic Kingdom!Dag Zes - Magic Kingdom!"]
New Comment Nieuw Commentaar
Name:Naam:
E-Mail:
Homepage:
Smilies:
smile shocked sad
big grin razz *wink wink* hey baby
angry, grr blush confused
cool crazy cry
sleepy hehe LOL
plain jane rolls eyes satisfied