Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vakantie - Weblog
Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vacation - WeblogHome
Archives
Fam Peeters home page
All uploaded images
Archieven
Fam Peeters home pagina
Alle opgeslagen plaatjes

August 2008
SZMTDWTDFVSZ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
.

Home » ArchivesArchieven » August 2008 » Day nineteen - Packing and some more packingDag negentien - inpakken en dan nog meer inpakken

[Previous entry: "Day eightteen - A bit of everything, but mostly... Shamu!Dag achttien - Van alles wat, maar voornamelijk... Shamu!"] [Next entry: "Day twenty and twenty one - Travel back!Dag twintig en eenentwintig - Terugreis!"]

08/08/2008: "Day nineteen - Packing and some more packingDag negentien - inpakken en dan nog meer inpakken"


Vandaag is de dag waar we toch echt de koffers weer in moeten gaan pakken en ons klaar moeten gaan maken voor de terugreis morgen naar Nederland toe. Ik kan wel zeggen dat we er geen van vieren daar zin in hebben. Maar het is niet anders, er moet weer gewerkt gaan worden!

Eerst maar eens gaan ontbijten. Geordi is gek op de chocolate chip pancakes en Samantha probeert eens een ontbijtpizza uit. Cesco had liever een echt ontbijt met bacon en scrambled eggs en zelf koos ik maar weer voor de POP waffel met aardbeiensaus.
Translation Pending
WDW - Pop Century


WDW - DTDDe kids hebben na het eten nog even tv gekeken, terwijl we zelf nog even de verslagen bijwerkten en ons klaar maakten voor de 'laatste dingen dag', zo'n dag waarop je nog even dit hier wil doen en nog even dat daar!
Nu bleek ook dat we eigenlijk beiden ineens niet zoveel zin meer hadden in een diner in de 'Garden Grill' op Epcot. Het tijdstip kwam onprettig uit en we hadden helemaal geen zin om daar (weer) helemaal speciaal voor naar Epcot te gaan.
We besloten om, als we in Downtown Disney waren, even bij de guest relations langs te gaan en de reservering te annuleren. Even op het overzicht gekeken wat ons dan het beste aansprak en dat was de 'Maya Grill' in het Coronado Springs Resort.

Op weg naar DTD nog even langs Cirque du Soleil gereden. We wilden, om de collectie compleet te houden, nog even de La Nouba dvd halen.
Daarna zijn we naar het Marketplace gedeelte gegaan. Eerst naar de guest relations om de reservering om te zetten naar een ander restaurant. Dat was geen enkel probleem en zo gebeurd.

Voor de lunch wilden we (weer) bij Earl of Sandwich eten, maar daar was het zo vreselijk druk dat we zijn uitgeweken naar Wolfgang Puck. Cesco en de kids kozen voor een pizza (die er overigens heel goed uitzag) en zelf koos ik voor een Aziatisch broodje.WDW - DTDDie keuze bleek iets minder goed te zijn, vond het niet zo lekker namelijk. Maar goed, pech gehad!
Bij het kerstwinkeltje nog wat leuke foto's gemaakt. Misschien leuk voor de kerst! wink
De lucht die eraan kwam werd echt steeds donkerder en korte tijd later moesten we toch echt gaan schuilen. Het was een zéér fikse onweersbui.!

Na de lunch nog even terug gegaan naar de hotelkamer om te kijken of we misschien al online in konden checken.WDW - DTDHelaas was dit niet mogelijk. Maar Cesco kon in de reservering wel weer zien dat er dit keer voor mij geen stoel gereserveerd was op het bovendek. Zoals het er nu uitzag zaten Cesco en de kids boven en ik alleen beneden. Lekker leuk vooruitzicht dus weer!

We moesten nog wat kleine dingetjes doen, dus zijn weer op pad gegaan. Het viel bij elkaar best mee en we waren sneller terug dan we gedacht hadden.
Kwam mooi uit... konden we alvast beginnen met inpakken. Eerst alle aankopen even bij elkaar gelegd....eh....
De bedoeling was om Geordi zijn koffer achter te laten omdat hij op de heenweg helemaal gekraakt was. Maar later moest blijken dat hij toch echt mee moest omdat we anders problemen hadden met het gewicht van de andere koffers.

We moesten rond 19 uur echt weg, naar de Maya Grill toe. Maar toen we de deur uitliepen kwam het echt met bakken uit de lucht. Omdat de poncho's al ingepakt waren, zal je net zien, hebben we maar even een handdoek gebruikt om nog enigszins droog bij de auto te komen. Het was een fikse onweersbui. Maar aan de lucht stond een prachtige regenboog!

WDW - DTDBij de Maya grill in het 'Coronado Springs Resort' zag Samantha op haar menulijst al gelijk wat voor voorgerecht ze wilde hebben: Nacho's! En als hoofdgerecht wilde ze pasta. Geordi wilde het zelfde hebben. Cesco koos voor tenderloin tip en ik voor een mixed grill. Nou het was echt heerlijk maar vooral ENORM veel! Heb ook meer als de helft laten staan ervan. Zonde, dat wel.
Maar al met al was het zeker heel erg goed eten bij de Maya Grill en hadden we geen spijt dat we de reservering voor de Garden Grill omgezet hebben!

Na het eten zijn we terug gegaan naar het hotel om de rest van de bagage in te pakken. Maar we waren al een heel eind gevorderd.
De kids gingen alvast slapen. Op zich paste alles goed in 5 koffers, maar we hadden een probleem met het gewicht ervan. Eigenlijk was er maar één oplossing: Geordi zijn koffer toch ook gebruiken!
Maar eerst gaan we slapen, we waren werkelijk bekaf!

[Previous entry: "Day eightteen - A bit of everything, but mostly... Shamu!Dag achttien - Van alles wat, maar voornamelijk... Shamu!"] [Next entry: "Day twenty and twenty one - Travel back!Dag twintig en eenentwintig - Terugreis!"]

WDW - DTDWDW - Coronado Springs Resort
WDW - Coronado Springs ResortWDW - Coronado Springs Resort