Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vakantie - Weblog
Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vacation - WeblogHome
Archives
Fam Peeters home page
All uploaded images
Archieven
Fam Peeters home pagina
Alle opgeslagen plaatjes

August 2008
SZMTDWTDFVSZ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
.

Home » ArchivesArchieven » August 2008 » Day fourteen - Animal KingdomDag veertien - Animal Kingdom

[Previous entry: "Dag Thirteen - EpcotDag dertien - Epcot"] [Next entry: "Day fifteen - A bittersweet dayDag vijftien - Een verdrietige en fijne dag ineen"]

08/03/2008: "Day fourteen - Animal KingdomDag veertien - Animal Kingdom"


Vanmorgen hadden we weer een ontbijtje in één van de parken. Zoveel bijzondere ontbijtjes en diners als in deze vakantie hebben we nog eigenlijk nooit gehad. Maar we hebben een Disney Diningplan en dat kun je, aan de hand van de punten die je heb, indelen zoals je dat zelf wil.

Eenmaal bij Animal Kingdom was het echt al heel erg warm. We hadden al min of meer besloten dat we hier zeker niet de hele dag zouden blijven!
Eerst naar het Tuskerhouse voor het ontbijt. We waren zo aan de beurt. Het was (weer) een ontbijtbuffet en tijdens het eten zouden Donald, Daisy (Katrien), Mickey en Goofy langs komen.
Translation Pending
WDW - Animal Kingdom


Het eten was heel lekker (en veel) en het was op zich ook best gezellig. Geordi heeft nog met Goofy staan dansen, hij had het echt zo naar z'n zin. Maar ik heb het zelf als iets minder ervaren. Het ging er allemaal veel gehaaster aan toe. De characters kwamen bijna langs de tafels rennen en na een half uurtje stonden we gegeten en al alweer buiten. Zonder foto, want die vonden we toch echt te duur! We begrijpen er eigenlijk ook niets meer van. Want bij het ene diner of ontbijt krijg je wel een foto en bij de ander moet hij weer betaald worden. Niet dat DAT nu zo erg is, maar 31 dollar voor een foto die we zelf maar matigjes vinden... vind ik best betaald!

Maar goed. Samantha wilde héél erg graag in de Dinosaur. Ik niet, één keer gedaan een aantal jaar terug en dat was voor mij nooit meer! Maar ze kreeg Cesco zo gek om met haar mee te gaan. Er was een wachtrij van 20 minuutjes, dus dat was nog goed te doen. Ondertussen ben ik andere stoere dingen met Geordi gaan doen in Dinoland U.S.A.! Hihi we zijn samen in de 'TriceraTop Spin' geweest! Een soort Dumbo de Vliegende Olifant, maar dan van Dino's! Geordi wilde graag de knop bedienen en samen hadden, hoe sullig deze attractie eigenlijk ook is, reuze veel lol! Zo dat hadden we toch maar mooi gedaan en samen waren we best wel heel erg stoer!
WDW - Animal KingdomEn omdat we toch héél stoer bezig waren... Zijn we daarna ook nog samen in de Primeval Whirl geweest. Dat is een soort van achtbaan waarvan de karretjes rond draaien. Onderweg wordt je aardig gebumpt en gedaan (lekker zo net na je ontbijt). Maar we hadden lol samen en daar gaat het toch om.
We kwamen er net uit toen we Cesco en Samantha al zagen lopen. De Dinosaur was helemaal niet eng, was het eerste wat Samantha zei! Ik heb nooit gezegd dat hij eng was... ik hou alleen niet van erg harde geluiden.
Eigenlijk wilde we nu weer naar de uitgang lopen, maar Geordi wilde heel graag de 'Tree of Life' eens van dichtbij bekijken. Dat kun je heel goed bekijken als je naar 'It's Tough to be a Bug' (in Nederland is deze film bekend als een Luizenleven) loopt, die zit namelijk net onder deze boom. Deze attractie is een 3D film en de figuurtjes uit deze film spelen hier ook een rol in. Cesco en ik waren voorbereid en werden dus niet door een wesp in ons rug 'gestoken'. Vooral Samantha schrok zich rot! Hihi alleen die reactie maakte de attractie al super leuk!

WDW - Animal KingdomEenmaal weer buiten zijn we nog even een winkeltje binnen gelopen. Geordi heeft een Pal Mickey gekocht 2 dagen geleden. En sinds vanmorgen zegt Mickey ineens geen woord meer. Na 2 dagen is dat natuurlijk wel erg snel. We vermoedden dat het de batterij was, maar omdat dit al zo snel gebeurde, leek het ons beter om hier even in de winkel naar te kijken. Zodat als hij echt stuk bleek te zijn, hij omgeruild kon worden!
Het was inderdaad dus een batterij probleem, hopelijk gaan deze batterijen langer mee!
Via het camera center, even alle foto's weer aan één fotopass koppelen. We hadden nu geloof ik wel 5 van die kaarten in ons bezit! In het camera center is alles binnen een tel op één kaart gezet.
Onderweg hebben de kinderen nog een pin geruild met 2 castmembers. Leuke van het traden (ruilen) is het gesprek wat je met de mensen krijgt. Leuk gesprekje gehad en toen zijn we echt terug naar de auto gegaan! Eerst naar het hotel toe om wat tassen af te gooien en daarna op weg naar de Target. Omdat Jo-Ann's daar ook zit, heb ik daar ook gelijk nog even gekeken. De stof die ik in mijn hoofd had verkochten ze helaas niet. Maar heb wel een ander leuk lapje (met pootafdrukjes) gekocht en een paar poppenkleding patronen. Die kosten hier echt 3x niks!

Een stukje verderop zat een Subway en omdat we inmiddels wel een beetje trek begonnen te krijgen, besloten we hier een broodje te eten. Kinderen helemaal blij. In Nederland eten ze ook altijd (net alsof we er iedere week zitten...) graag!
Even de kaart bestudeerd en toen we wisten wat we wilde, gaf Cesco de bestelling door. De vrouw achter de toonbank was had beter een shirt aan kunnen trekken met de tekst: I'm Grumpy in plaats van haar Subway shirt! Allemachtig wat een stuk chagrijn was dit. Ze sneerde naar Cesco dat hij alleen de broodjes aan haar door moest geven. Toen Cesco even naar ons keek, zag ik dat ze achter zijn rug gekke bekken stond te trekken en met haar ogen stond te rollen. Ik zei tegen Cesco ook: ik geloof niet dat ik erg veel zin heb om hier nog een broodje te eten!
Maar goed we hadden trek, dus Cesco deed toch maar een nieuwe poging om de bestelling door te geven. Begon ze weer zo raar en lelijk te doen. Cesco heeft gezegd dat we niets meer hoefde te hebben en dat haar houding en gedrag ons helemaal niet beviel. We zijn dus ook weggelopen. Met 2 verbaasde kinderen achter ons aan. Maar Samantha had wel goed door waarom we weg gingen en zij had namelijk óók gezien dat de mevrouw lelijke en gekke bekken had staan trekken achter Ces z'n rug om. Kom nou toch zeg!
WDW - Animal KingdomWe beloofden de kids dat we op zoek gingen naar een andere Subway. Maar nu was het beter als we eerst even gingen doen wat we bij de Target moesten doen, iets terug brengen. Dat was zo gepiept. Nog even een aantal flesjes drinken gehaald om onze dorst alvast een beetje te lessen. De mevrouw aan de kassa maakte ons iets wat gedaalde humeur weer helemaal goed. Gewoon door vriendelijk te zijn! Opzoek dus naar een andere Subway. Nou... er zitten er hier GENOEG!
Of het toeval was of dat er meer mensen gevlucht waren voor dat stuk chagrijn... maar hier bij deze Subway was het behoorlijk druk. Maar goed met een beetje geduld kregen we eindelijk onze broodjes. Nou... dat smaakte! Zelfs Geordi, die niet echt veel eet, heeft alles opgegeten!

WDW - Animal KingdomHet plan was eigenlijk om naar de hotelkamer terug te gaan. Maar een stukje verderop zaten ook de Lake Buena Vista Factory Stores. We besloten toch om hier even snel te kijken. Het was groter dan het vanaf de weg leek en er zitten best aardige winkeltjes. Zoals Gap, Tommy Hilfiger, Disney Outlet store en niet te vergeten een Samsonite winkel. Cesco heeft een mooie koffer gezien daar, maar nog niet gekocht. En dan zeggen mannen van vrouwen......
Bij Tommy Hilfiger een paar overhemden voor Cesco gescored, 2 shirts voor Geordi en... een shirt voor Samantha. Die had ze al in een andere winkel van Tommy gezien, alleen haar maat was er niet bij. Nu bofte ze dus!

Nu bedachten we ons dat we nog één ding 'moesten' doen, langs de party winkel. Samantha is eind september jarig en wil een Halloween feest gaan geven. Waar kun je nu beter kijken voor Halloween dan hier in Amerika. De Halloween afdeling was in opbouw, maar we hebben alvast 2 leuke decor items gevonden in handzaam formaat, lees: een plat pakje!
Misschien dat we later deze week nog een keertje terug gaan.
Op terugweg naar het hotel hebben we weer een keertje bij de Outback gegeten. Dat was ons pas heel goed bevallen. Helaas viel het dit keer wat tegen. Het was toevallig hetzelfde filiaal. Maar het was allemaal wat minder dan we gewend waren. Vooral de friet, allemaal van die 2 cm stukjes en vreselijk doorbakken. Ze wilde wel nieuwe friet brengen, maar we hebben het toch maar gelaten. Het vlees was in ieder geval erg goed.

Bij het hotel aangekomen snel omgekleed en nog even met de kids gaan zwemmen. Hadden we beloofd en ze vonden, en wij ook, vonden het echt even heerlijk!
Tevreden konden ze gaan slapen. Morgen weer een nieuwe dag!

WDW - Animal KingdomWDW - Animal Kingdom
WDW - Animal Kingdom

[Previous entry: "Dag Thirteen - EpcotDag dertien - Epcot"] [Next entry: "Day fifteen - A bittersweet dayDag vijftien - Een verdrietige en fijne dag ineen"]
New Comment Nieuw Commentaar
Name:Naam:
E-Mail:
Homepage:
Smilies:
smile shocked sad
big grin razz *wink wink* hey baby
angry, grr blush confused
cool crazy cry
sleepy hehe LOL
plain jane rolls eyes satisfied