Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vakantie - Weblog
Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vacation - WeblogHome
Archives
Fam Peeters home page
All uploaded images
Archieven
Fam Peeters home pagina
Alle opgeslagen plaatjes

August 2008
SZMTDWTDFVSZ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
.

Home » ArchivesArchieven » August 2008 » Day fifteen - A bittersweet dayDag vijftien - Een verdrietige en fijne dag ineen

[Previous entry: "Day fourteen - Animal KingdomDag veertien - Animal Kingdom"] [Next entry: "Day sixteen - Disney's Hollywood StudiosDag zestien - Disney's Hollywood Studios"]

08/04/2008: "Day fifteen - A bittersweet dayDag vijftien - Een verdrietige en fijne dag ineen"

moodgesteldheid: Sad, defeated...Verdrietig, verslagen...

A sad start of the day. This morning we got the message that a very good friend of us has passed away. We were really devastated at the news.
Rest in peace, dear Jules, you have captured a very special place in out hearts!
Een verdrietig begin van de dag vandaag. Ons bereikte vanmorgen het bericht dat een goede vriend van ons is overleden. We waren er echt even goed stuk van.
Rust zacht lieve Jules, je hebt een héél speciaal plekje in ons hart!WDW - Polynesian: OhanaHet liefste zegden we onze ontbijt afspraak voor vandaag af, onze hoofden stonden er even helemaal niet naar. Maar we hadden de kids al beloofd dat we bij Lilo en Stitch (in het Polynesian Resort) zouden gaan eten. En daar keken ze heel erg naar uit! Dus ons zelf maar even bij elkaar geraapt en op pad gegaan met een heel erg dubbel gevoel. Cesco checkte in bij de balie van het restaurant en kreeg een pager mee. Het wachten duurde daarna heel erg lang. Na ruim een half uur hadden we nog steeds geen tafel. Maar toen eindelijk begon het ding te trillen en te knipperen.

We werden welkom geheten, kregen een bloemenkrans om en werden naar onze tafel gebracht. Gelukkig... we hebben de 'verplichte' foto weten te omzeilen vandaag!
We kregen een mandje met een zoete en kleverig brood. Het leek op een soort van koffiebroodje, maar dan in hompen gesneden. Het smaakte in ieder geval lekker!
Er werd, na weer een tijdje wachten, een grote pan met allemaal ontbijtlekkernijen gebracht en ook nog wat Mickey wafels. Die zijn altijd erg lekker, alleen we hadden vandaag niet zo'n trek...
Één voor één kwamen de characters langs onze tafel. (Weer) Mickey, Pluto, Lilo en Stitch.Tussendoor werd er nog de 'Aloha parade' gelopen/gedanst met de kinderen. Geordi vond het geweldig. Samantha had geen zin. Het leek erop dat ze niet zo lekker in haar vel zat vandaag. Maar volgens mevrouw zelf, was er echt helemaal niets aan de hand!

Na het eten zijn we nog even naar de fotobalie gelopen. Afgelopen week hebben we in het Polynesian Resort een fotoreportage laten maken. Maar de fonteinen in de lobby werkten niet die dag. Ze had voorgesteld om deze foto later in de week te maken. Nu waren we er toch... dus dan maar nu gelijk!

WDW - Polynesian: OhanaOm toch nog wat van de dag te maken hebben we Typhoon Lagoon in de herhaling gegooid. Het weer was er in ieder geval schitterend genoeg voor. Het was wel druk, maar niet zo druk als afgelopen week. Toen we uitstapten bleek dat Samantha inderdaad niet lekker in haar vel zat. Ze had gespuugd. Niet zo lekker. Cesco heeft gelijk even aan een castmember doorgegeven wat er gebeurd was en ze zouden iemand sturen om het op te ruimen. Niet zo fris om het 'zomaar' te laten liggen. We hebben in twijfel gestaan wat we nu zouden doen, maar Samantha wilde toch persé zwemmen. Stond gewoon te huilen, arme meid.
Na even wat overlegt te hebben besloten we dat we bleven en het aan zouden kijken. Toen we binnen waren eerst Samantha's kleding omgespoeld en we zijn voor de zekerheid even langs de EHBO post gelopen. Ze kreeg een paracetamol en het advies om veel te drinken. Daar lag dus ook gelijk de oorzaak... ze heeft gisteren veel te weinig gedronken en daarvoor moest ze het vandaag bezuren.
WDW - Polynesian: OhanaEerst zijn we een goed plekje, in de schaduw, gaan zoeken. En daarna is Cesco even water wezen halen voor Samantha. Ze lag prinses heerlijk op het ligbed bij te komen (lees: slapen) en na even gelegen te hebben, water gedronken te hebben zag je haar gewoon helemaal bijkomen. We besloten om lekker even de lazy river in te gaan. Samen met Geordi heeft ze in zo'n dubbele band gezeten en was aan het einde van het rondje al aardig opgeknapt. Eigenlijk wild ze nog wel een rondje! Samen met Cesco is ze verder gegaan, terwijl ik met Geordi naar het grote golvenbad toe ging. Hij genoot enorm van de reuze golf die om de paar minuten het zwembad doorrolde.
Aan de zijkant van het grote bad zaten een aantal glijbanen en dat vond meneer ook wel wat.
Maar... hij wilde toch wel weer naar z'n grote zus toe. Op de brug hebben we ze op staan wachten. Nu wilde Samantha ook wel naar de grote golven toe, maar Geordi wilde graag weer tussen de haaien zwemmen! We besloten om maar weer te splitsen. Ces met Samantha mee en ik met Geordi.
Geordi vind 'the Sharkreef' echt helemaal geweldig! Helaas had hij dit keer niet zo'n beste duikbril gekregen. Waardoor hij een paar keer even zijn bril leeg moest gooien. Maar ondanks dat, genoot hij er weer heel van!
Cesco en Samantha waren nog niet terug uit het grote bad, dus nog maar even zonnen. Heel even maar... toen stonden ze al naast ons!
Heel even nog gezeten/gelegen. Toen zijn we naar de Gangplankfalls gegaan. Even met z'n viertjes een raftritje maken. Ongeveer een kwartiertje wachttijd en toen waren we al aan de beurt. Viel mee dus! Vandaag kwamen we aardig wat fotografen tegen. Dat was makkelijk... kon de camera lekker in de kluis blijven liggen.
Geordi heeft nog een paar ritjes gemaakt op een band in de kinderpool. Samantha mocht tot haar stomme verbazing niet, ze was... te groot! LOL
Nog een keertje het golvenbad in. Het golfde wel, alleen de grote golven bleven weg! Uiteindelijk besloten we om toch maar weg te gaan. We wilden ook nog een paar boodschapjes doen.

WDW - Polynesian: OhanaEven terug naar het hotel om spullen af te gooien en om te kleden. Daarna even wat boodschapjes doen. O.a. bij Michaels en Wal-mart. Tussen die 2 in zat er nog een 'Everything 1 Dollar' store. Dus daar ook nog even naar binnen gelopen. Niet voor niets... Ze hadden Halloween spullen binnen gekregen! En er zat wel wat bruikbaars (en heel licht in gewicht) tussen! Michaels had ook weer meer Halloween in de schappen staan, hebben we een 'eng geluid' meegenomen. Je lacht je echt rot en het kost vrijwel allemaal 3x niks!
Bij de Florida Mall hebben we bij Ruby Tuesday zitten eten. Samantha had niet zoveel honger en heeft het grootste deel ook laten staan.
WDW - Polynesian: OhanaNa het eten toch nog even bij de Target gestopt. Nog wat leuke items gekocht. Nadat Samantha al bijna 3 weken kwijlend voor de Petshop spullen heeft gestaan. Mocht ze vandaag (met een klein budget) iets van ons uitzoeken. Nou... we hebben haar niet blijer kunnen maken. Alleen... bij de Wal-Mart hebben ze meer keuze. Ze besloot te wachten tot we bij Wal-Mart zouden komen. Geordi heeft ook iets uit mogen zoeken.

Op de terugweg naar het hotel, kwamen we langs een Wal-Mart rijden. Eigenlijk wilde we doorrijden, maar zijn voor Sam toch nog even gestopt. Het was even moeilijk kiezen maar uiteindelijk heeft mevrouw haar keuze kunnen maken!
Nu zijn we echt naar het hotel terug gegaan!

De kinderen snel naar bed toe, waren ze ernstig aan toe! En ik nog even een was gaan doen. De wasserette zit hier bijna op de hoek, dus dat is handig!

WDW - Typhoon LagoonWDW - Typhoon Lagoon
WDW - Typhoon LagoonWDW - Typhoon Lagoon
WDW - Typhoon Lagoon

[Previous entry: "Day fourteen - Animal KingdomDag veertien - Animal Kingdom"] [Next entry: "Day sixteen - Disney's Hollywood StudiosDag zestien - Disney's Hollywood Studios"]
New Comment Nieuw Commentaar
Name:Naam:
E-Mail:
Homepage:
Smilies:
smile shocked sad
big grin razz *wink wink* hey baby
angry, grr blush confused
cool crazy cry
sleepy hehe LOL
plain jane rolls eyes satisfied