Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vakantie - Weblog
Cesco, Miriam, Samantha & Geordi's Orlando 2008 vacation - WeblogHome
Archives
Fam Peeters home page
All uploaded images
Archieven
Fam Peeters home pagina
Alle opgeslagen plaatjes

August 2008
SZMTDWTDFVSZ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
.

Home » ArchivesArchieven » August 2008 » Day eightteen - A bit of everything, but mostly... Shamu!Dag achttien - Van alles wat, maar voornamelijk... Shamu!

[Previous entry: "Day seventeen - Magic Kingdom for a last time...Dag zeventien - Magic Kingdom for a last time..."] [Next entry: "Day nineteen - Packing and some more packingDag negentien - inpakken en dan nog meer inpakken"]

08/07/2008: "Day eightteen - A bit of everything, but mostly... Shamu!Dag achttien - Van alles wat, maar voornamelijk... Shamu!"


SeaworldVanmorgen geen wekker gezet omdat we eigenlijk, op een diner in Seaworld na, nergens heen hoeven!

Alleen, ik werd vanmorgen voor zeven al gewekt door Geordi die per ongeluk in z'n bed geplast had. Ik baalde wel even flink, maar hij kon er ook niets aan doen. Hij was gisteren heel moe en heeft heel vast geslapen vannacht. Dus toch vroeg op vanmorgen. Bij Samantha in bed heb ik nog wat liggen soezen.
Translation Pending


We zijn, voor ons doen, pas laat gaan ontbijten. Maar we hebben geen haast vandaag.
Na het ontbijt besluiten om toch nog even op pad te gaan. Één van de dingen die we echt even moesten doen was terug gaan naar de kofferwinkel waar we dinsdag onze koffers gekocht hebben. De verkoper had nieuwe koffers van achter uit het magazijn gehaald, geen probleem het waren immers dezelfde koffers en de inhoud en model klopte. Alleen toen we dinsdag avond de labels van de koffers af knipte, zagen we dat op die labels een goedkopere prijs stond dan wij betaald hadden voor de koffers!SeaworldAls het om een paar dollars ging hadden we het wel prima gevonden, maar nu hadden we het over bijna 50 dollar. De moeite waard om dus even terug te gaan. We werden vriendelijk geholpen. Ze snapten zelf ook niet hoe zit kon. Maar omdat we de orginele labels en kassabon konden tonen deed ze er ook helemaal niet moeilijk om. We kregen netjes het verschil terug.
Na de koffers wilde Cesco graag nog even voor zichzelf bij een Barnes and Noble (boeken) winkel kijken. Hij leest een bepaalde serie en miste daar nog een boek van. Helaas was deze niet op voorraad en bestellen had geen zin meer.
Nu kocht Samantha 2 boeken, jaja in het engels! Een leesboekje van TinkerBell en een heel mooi boek over de Disney Faries. Helemaal blij was ze ermee.
SeaworldOmdat er een Jo-ann winkel hier vlakbij zat, zijn we daar ook nog even langs geweest en eindelijk vonden we wat ik eigenlijk al de hele vakantie zocht: cupcake vormpjes voor Halloween!

We zijn terug gereden naar Downtown Disney om daar nog wat te eten. We kozen voor Earl of Sandwich. Jammer dat we deze tent niet eerder gevonden hebben. Wat een heerlijke broodjes hebben ze hier! Nog heel eventjes bij het pinwinkeltje gekeken, maar ze hebben niet de pin waar we naar op zoek zijn. Typisch geval van pech gehad!

Hoewel we het de hele dag vrij relaxed hebben gehouden, begon nu toch de tijd een beetje te dringen om naar Seaworld toe te gaan.

SeaworldIn Seaworld hadden we 'Dining with Shamu' op het programma staan. Ik heb dit een paar jaar terug samen met Cesco gedaan en dit wilde we absoluut ook samen met de kinderen doen!
'Dining with Shamu' is een klein, maar erg lekker, buffet langs het trainingsbassin van de orka's. Tijdens het eten wordt er een korte demonstratie gehouden en heel veel verteld over de orka's. We hadden een schitterende plek dit keer. De orka's, 3 in totaal, sprongen regelmatig vlak voor ons het water uit. Schitterend en heel dichtbij. De kids hebben er ook zeker heel erg van genoten!
Na de demonstratie kwamen de trainers nog even langs de tafels en kon je al je vragen, als je die had, afvuren. Samantha wilde erg graag de namen van de orka's weten, maar durfde het niet helemaal goed te vragen (verlegen). Dus heeft Cesco een beetje geholpen. De trainster heeft voor haar alle namen opgeschreven op een kaartje.
Bij de ingang van het restaurant hadden we allemaal een vippas aan een koord gekregen en daarop was ook ruimte gemaakt voor een handtekening. Dat was voor de kids weer erg leuk.

SeaworldNa het eten zijn we het Shamu Stadium ingelopen om nog een keer te genieten van 'Believe'. Het is en blijft een schitterende show om naar te kijken. Al had één van de orka's even niet zoveel zin om mee te werken...
Na de show was het even Geordi's tijd! Hij wilde de vorige keer dat we in Seaworld waren in de Shamu Express achtbaan. Alleen deze was ivm onweer en regen gesloten, tot zijn grote verdriet. We hadden hem uitgelegd dat we nog een keertje terug kwamen in Seaworld en we dan zeker ons best gingen doen dat hij er dan wel in kon. Het was vandaag schitterend weer, dus hij mocht nu in de achtbaan, samen met Samantha. Hij (en Samantha ook hoor) hadden het reuze naar hun zin. Gelijk daarna zijn ze in 'The Flying Fiddler' geweest. Een soort van vallende lift, alleen dan voor kinderen. Samantha had zich opgeofferd vertrouwde ze me later toe, maar vond het stiekem toch wel erg leuk...
Geordi had steeldrums gevonden en heeft zich daar even flink op uitgeleeft. Hij kon er geen genoeg van krijgen.

Bijtijds stapten we weer het stadium in, voor de 'Shamu Rocks' show. En ons 'eigen plekje' was nog lekker vrij. Vanaf deze plek hebben we heel goed zicht over het stadium.
De show was weer helemaal gaaf en met een tevreden gevoel zijn we naar de uitgang en auto gelopen.
Je zou het niet zeggen... maar het was echt een hele relaxte dag vandaag.
Morgen moeten we helaas alweer de koffers in gaan pakken en aan 'naar-huis-gaan' gaan denken. Jammer, we willen eigenlijk nog helemaal daaraan denken!

SeaworldSeaworld
SeaworldSeaworld
SeaworldSeaworld
SeaworldSeaWorld - Shamu Rocks!
SeaworldSeaworld

[Previous entry: "Day seventeen - Magic Kingdom for a last time...Dag zeventien - Magic Kingdom for a last time..."] [Next entry: "Day nineteen - Packing and some more packingDag negentien - inpakken en dan nog meer inpakken"]
New Comment Nieuw Commentaar
Name:Naam:
E-Mail:
Homepage:
Smilies:
smile shocked sad
big grin razz *wink wink* hey baby
angry, grr blush confused
cool crazy cry
sleepy hehe LOL
plain jane rolls eyes satisfied